Mega Deffen


Mega Deffen består av:

BMR Tartarus

Grönt te-extrakt - höjer vår energiförbrukning som i sin tur leder till ökad fettförbränning. Innehåller även EGCG, epigallocatechingallat, som är en antioxidant och håller vårt immunförsvar starkt.

Koffein - hjälper till att frisätta fett från fettcellerna vilket leder till ökad fettförbränning. 

Hallonketoner - kommer ifrån bäret Hallon. Just hallonketoner ger hallonen dess färg och lukt dessutom regleras adiponectin, ett protein som reglar glukos och fett omsättning i kroppen. Därför kan vi använda fettet som bränsle!
Rosenrot - är en adoptogen som påvekar nervsystemet. Är uppiggande, ökar skärpan och fokuset.

Diet Meal

Letar du efter en god måltidsersättare som ger dig en lång mättnadskänsla? Då är TopFormula Diet Meal – New Start något för dig, som tack vare sitt innehåll av kalcium kaseinat mättar magen. Diet Meal innehåller lättupptagligt protein och en väl avvägd mängd långsamma kolhydrater. TopFormula Diet Meal finns i de tre goda smakerna choklad, jordgubb och banan/choklad.

Fördelar:
+ Ger en lång mättnadskänsla
+ Finns i tre goda smaker
+ Kombination av protein, långsamma kolhydrater och fett

För att lyckas med en en långsiktig viktminskning krävs en sund kosthållning med minskat intag av kolhydrater och fett samtidigt med ett ökat intag av protein. Med TopFormula Diet Meal - New Start får du allt det enkelt, bekvämt och välsmakande.
 
BMR Protelux 360°

Protelux 360° är en unik blandning av sex olika proteinkällor, som tillsammans bildar en unik tidsutsöndrat protein med det högsta biologiska värdet (protein tillgänglighet).

+ 6 högkvalitativa proteinkällor. Innehåller vassle hydroisolate & micellär kasein.
+ 11 gram EAA per servering.
+ Hög proteinhalt (82%) / Låg fetthalt och kolhydrater.
+ Inget tillsatt socker.

Protelux 360° passar alla tider på dygnet, till frukost, mellanmål, före / efter träning och innan sängläge.

Vassle isolat, vassle koncentrat och hydrerade äggalbumin är de snabba källor av aminosyror som bygger upp musklerna och att vassle är uppbyggnande och äggalbumin är ett högkvalitativt proteinkälla som stärker immunförsvaret eftersom det innehåller viktiga antioxidanter .

Kalcium kaseinat isolat och micellär kasein är de långsamma källorna, och är väldigt anti-katabola källor. Kasein är förmågan att öka mättnadskänslan.

 
TopFormula CLA

Vill du ha synliga muskler och mindre fett? CLA är en naturlig fettsyra som är en släkting till Omega-3. Den förekommer naturligt i små mängder i mjölkfett och kött (främst lamm- och kalvkött) men ofta i så låga halter att vi inte alltid kan få i oss tillräcklig mängd CLA. TopFormula CLA rekommenderas till dig som tränar för att öka muskelmassan, samt för att bränna fett.
 
TopFormula CLA är ett 80-procentigt koncentrat från färgtistel – också kallad vild saffran – vilket gör den till en naturlig, vegetabiliskt framställd produkt. Vi har koncentrerat den normalt låga halten och paketerat produkten i kapslar för bekvämt intag.
 
Solbrun

Har du svårt att få till en snygg solbränna? TopFormula Solbrun är en produkt med noggrant utvalda ingredienser. Betakaroten, lykopen, vitaminer och mineraler hjälper dig att få till en fräsch gyllenbrun färg som varar året om! Dessutom innehåller Solbrun en rad antioxidanter som exempelvis C-vitamin, Zink, och Selen som skyddar cellerna mot oxidativ stress och därmed ger ett bättre skydd mot hud som vistas i solen.

Fördelar:
+ Solbrun hudton året om
+ Bidrar till normal och fräsch hud
+ Bättre skydd mot solens strålar
+ Slipper kladdiga brun-utan-sol produkter

Betakaroten är förstadiet till Vitamin A som bidrar till normal hud. Eftersom betakaroten i sig är bruntonat kan det även ge huden en gyllenbrun nyans. TopFormula Solbrun innehåller ett naturligt lykopen (tomatextrakt) som normalt sett återfinns i tomater.

Lykopen och Betakaroten är fettlösliga och måste därför tas tillsammans med en fettkälla för att kroppen ska kunna ta upp det dem.

Pure Omega

Tänker du på ditt hjärta? Äter du fisk minst 3 gånger i veckan? TopFormula Pure Omega + GLA består av högkoncentrerad förstklassig fiskolja och kallpressad jättenattljusolja. Fiskolja bör ätas dagligen. GLA bidrar till att reglera den hormonella balansen, till normal hud och till välmående under menstruation.

Fördelar
+ 70% omega-3 fiskolja
+ Bidrar till hjärtats och hjärnans normala funktion
+ Reglerar den hormonella balansen
+ Bidrar till normal synförmåga

TopFormula Pure Omega + GLA innehåller de essentiella fettsyrorna EPA (eikosapentaensyra) samt DHA (dokosahexaensyra) vilka kroppen inte själv kan producera. Dessa måste tillföras antingen genom maten eller med hjälp av kosttillskott. DHA bidrar till normal hjärnfunktion och normal synförmåga. EPA och DHA bidrar båda till hjärtats normala funktion. Ett dagligt tillskott av TopFormula Pure omega + GLA tillför de betydelsefulla fettsyrorna som är viktiga byggstenar i cellmembranen.

Topformula Multivitamin

Letar du efter ett komplett multivitamin som dessutom passar hela familjen? Med TopFormula Multivitamin & Mineraler kan du ge din kropp ett bra tillskott av alla nödvändiga vitaminer och mineraler i en enda tablett för extra smidigt intag. Tabletten innehåller en sammansättning som gör den lämplig genom hela livet oavsett ålder, kön och livsstil. Om du under perioder tränar och arbetar hårt eller har en stressig vardag kan intaget ökas från en till två tabletter dagligen. TopFormula Multivitamin & Mineraler är ett passande tillskott genom hela livet.
 
Fördelar:
+ Passar för hela familjen
+ Ger ett bra tillskott av alla de viktigaste vitaminerna
+ Innehåller viktiga spårämnen
+ Smidig tablett som är lätt att svälja

B2, B3 och zink bidrar till normal hud. Biotin och zink bidrar till normalt hår. Samtliga B-vitaminer bidrar till normal energiomsättning. C-vitamin, E-vitamin, Koppar, Mangan, Selen och Zink fungerar som antioxidanter och bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Krom bidrar till normala blodsockernivåer. Kalcium bidrar bland annat till normal muskelfunktion och normala tänder. Flera vitamin och mineraler bidrar till immunsystemets normala funktion exempelvis vitamin B6 och järn.

Behovet av olika vitaminer och mineraler påverkas av olika faktorer som ålder kön, kost och hur aktiva vi är både fysiskt och mentalt. I grunden är dock behoven snarlika och det är alltid bättre med ett litet överskott än brist på vitaminer i kroppen (en kraftig överkonsumtion av vitaminer och mineraler kan dock innebära en hälsofara). Topformula Multivitamin & Mineraler är en högkoncentrerad och lättsvald tablett.
Detta paket ger dig de största möjligheterna att bli av med några extra kilon eller att definera några konturer som du länge saknat. Samtidigt ger det din hud en solbrun nyans vilket gör att du ser friskare och fräschare ut. 
Allt detta för endast 999kr hos TopFormula Hälsobutiken i Norrköping.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: