Mellan Deffen


Mellan Deffen består av:

Fatburner Extreme

TopFormula Fat Burner Extreme är en av våra mest populära produkter! Fat Burner Extreme är högkoncentrerad och har fått en uppdaterad formulering med extrakt av bittermelon, vitamin B6 och B12. Utöver detta ingår Sinetrol, extrakt av chilipeppar, svartpeppar, koffein och krom. TopFormula rekommenderar att Fat Burner Extreme ska kombineras med näringsriktig kost, motion och en hälsosam livsstil.

 

Fördelar:
+ Innehåller Sinetrol
+ Bidrar till normalt blodsocker
+ Ökad prestationsförmåga

Koffein i Fat Burner Extreme bidrar till ökad prestationsförmåga och uthållighet i samband med fysisk träning. Koffein minskar också trötthet och utmattning under träningen. Med extra energi kan du få ut mer av träningspasset, löprundan eller promenaden vilket är en förutsättning om du försöker gå ner i vikt. Fat Burner Extreme innehåller dessutom krom som bidrar till att bibehålla normala blodsockernivåer. Krom bidrar även till normal omsättning av makronäringsämnen, som exempelvis kolhydrater och fett. 
 
Fat Burner Extreme är en högkoncentrerad lättsvald kapsel producerad av råvaror av högsta kvalitet. Vi rekommenderar att du använder Fat Burner Extreme kontinuerligt i 3 – 4 månader för bästa resultat. Gör sedan ett uppehåll på ca 2 – 3 veckor och starta därefter vid behov en ny kur.

Fatburner Booster

Nå dina mål snabbare med en kombination av Booster och Extreme! Fat Burner Booster är framtagen för att förstärka TopFormula Fat Burner Extreme under dagtid. Fat Burner Booster innehåller extrakt av grönt-te, chilipeppar samt koffein. Grönt te består av de aktiva substanserna polyfenoler vilket i sin tur innehåller katekiner, flavonoider och fenolsyror.  

TopFormula rekommenderar att Fat Burner Booster ska kombineras med näringsriktig kost, motion och en hälsosam livsstil.
 
Fördelar:
+ Förstärker Fat Burner Extreme
 
Koffein bidrar till att öka prestationsförmågan och till att minska trötthet och utmattning i samband med fysisk träning. Detta gör att du kan få ut mer av ditt träningspass. Ingredienserna i Fat Burner Booster utgör en helt unik sammansättning som ytterligare förstärker varje ingrediens enskilda effekt. Kapslarna är lättsvalda och högkoncentrerade.

Fatburner Night
Fat Burner Night är framtagen för att förstärka TopFormula Fat Burner Extreme även under nattetid. Fat Burner Night innehåller extrakt av chilipeppar och grönt te. Fat Burner Night är helt fri från koffein för att inte störa din insomningstid eller din nattsömn. Kapseln är lättsvald och är tänkt att intas strax före sänggående.
TopFormula rekommenderar att Fat Burner Night ska kombineras med näringsriktig kost, motion och en hälsosam livsstil. 
 
Fördelar: 
+ Förstärker Fat Burner Extreme under nattetid
+ Fri från koffein
 
TopFormula CLA

Vill du ha synliga muskler och mindre fett? CLA är en naturlig fettsyra som är en släkting till Omega-3. Den förekommer naturligt i små mängder i mjölkfett och kött (främst lamm- och kalvkött) men ofta i så låga halter att vi inte alltid kan få i oss tillräcklig mängd CLA. TopFormula CLA rekommenderas till dig som tränar för att öka muskelmassan, samt för att bränna fett.
 
TopFormula CLA är ett 80-procentigt koncentrat från färgtistel – också kallad vild saffran – vilket gör den till en naturlig, vegetabiliskt framställd produkt. Vi har koncentrerat den normalt låga halten och paketerat produkten i kapslar för bekvämt intag.

Triple Protein

Vill du ha ett protein som fungerar vid alla tillfällen? TopFormula Triple Protein består av tre högvärdiga proteinkällor av högsta möjliga kvalitet som förbättrar muskeltillväxten och underhåll av muskelmassan. Kombinationen av långsamt protein från kalciumkaseinat och snabbt protein från vassle och äggvita ger ett proteinpulver som är lämpligt att inta när som helst under dagen, som mellanmål, direkt efter träning eller före sänggående. TopFormula Triple Protein är utmärkt att ta som mellanmål för ett extra proteintillskott.
 
Fördelar:
+ Protein från tre högvärdiga källor
+ Långsamt protein från kalciumkaseinat
+ Snabbt protein från vassle och äggvita
+ Bidrar till förbättrad muskeltillväxt och underhållning av muskelmassan

Proteiner är kroppens byggstenar och ingår i alla kroppens celler. Protein är nödvändigt för muskeltillväxt och för att underhålla den nuvarande muskelmassan. Protein bygger upp och förbättrar återhämtningen av musklerna efter träning och minimerar risken för muskelnedbrytning. Protein bidrar till att öka muskelmassan och till att bibehålla den.

Vassleproteinet i TopFormula Triple Protein är ett snabbt och lättupptagligt protein, tillverkat av ett oskadat vassleprotein med högt biologiskt värde och är rikt på spjälkade aminosyror. Det äggvitepulver som ingår i TopFormula Triple Protein är ett snabbt högvärdigt protein med låg fetthalt och ett lågt kolhydratinnehåll.
 
Kroppen behöver protein med två till tre timmars mellanrum kontinuerligt för att den inte ska gå in i ett muskelnedbrytande tillstånd. 
Detta paket, i kombination med regelbunden träning kan ge dig en fast kropp med bra konturer och synliga muskler.
Allt detta för endast 499kr hos TopFormula Hälsobutiken i Norrköping.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: