Stora Deffen

 
Stora Deffen består av:

BMR Tartarus

Grönt te-extrakt - höjer vår energiförbrukning som i sin tur leder till ökad fettförbränning. Innehåller även EGCG, epigallocatechingallat, som är en antioxidant och håller vårt immunförsvar starkt.

Koffein - hjälper till att frisätta fett från fettcellerna vilket leder till ökad fettförbränning. 

Hallonketoner - kommer ifrån bäret Hallon. Just hallonketoner ger hallonen dess färg och lukt dessutom regleras adiponectin, ett protein som reglar glukos och fett omsättning i kroppen. Därför kan vi använda fettet som bränsle!

Rosenrot - är en adoptogen som påvekar nervsystemet. Är uppiggande, ökar skärpan och fokuset.

Diet Meal

Letar du efter en god måltidsersättare som ger dig en lång mättnadskänsla? Då är TopFormula Diet Meal – New Start något för dig, som tack vare sitt innehåll av kalcium kaseinat mättar magen. Diet Meal innehåller lättupptagligt protein och en väl avvägd mängd långsamma kolhydrater. TopFormula Diet Meal finns i de tre goda smakerna choklad, jordgubb och banan/choklad.

 
Fördelar:
+ Ger en lång mättnadskänsla
+ Finns i tre goda smaker
+ Kombination av protein, långsamma kolhydrater och fett

För att lyckas med en en långsiktig viktminskning krävs en sund kosthållning med minskat intag av kolhydrater och fett samtidigt med ett ökat intag av protein. Med TopFormula Diet Meal - New Start får du allt det enkelt, bekvämt och välsmakande.
 
Triple Protein

 

Vill du ha ett protein som fungerar vid alla tillfällen? TopFormula Triple Protein består av tre högvärdiga proteinkällor av högsta möjliga kvalitet som förbättrar muskeltillväxten och underhåll av muskelmassan. Kombinationen av långsamt protein från kalciumkaseinat och snabbt protein från vassle och äggvita ger ett proteinpulver som är lämpligt att inta när som helst under dagen, som mellanmål, direkt efter träning eller före sänggående. TopFormula Triple Protein är utmärkt att ta som mellanmål för ett extra proteintillskott.

 

 

 

Fördelar:

 

+ Protein från tre högvärdiga källor

 

+ Långsamt protein från kalciumkaseinat

 

+ Snabbt protein från vassle och äggvita

 

+ Bidrar till förbättrad muskeltillväxt och underhållning av muskelmassan

 

Proteiner är kroppens byggstenar och ingår i alla kroppens celler. Protein är nödvändigt för muskeltillväxt och för att underhålla den nuvarande muskelmassan. Protein bygger upp och förbättrar återhämtningen av musklerna efter träning och minimerar risken för muskelnedbrytning. Protein bidrar till att öka muskelmassan och till att bibehålla den.

 

Vassleproteinet i TopFormula Triple Protein är ett snabbt och lättupptagligt protein, tillverkat av ett oskadat vassleprotein med högt biologiskt värde och är rikt på spjälkade aminosyror. Det äggvitepulver som ingår i TopFormula Triple Protein är ett snabbt högvärdigt protein med låg fetthalt och ett lågt kolhydratinnehåll.

 

Kroppen behöver protein med två till tre timmars mellanrum kontinuerligt för att den inte ska gå in i ett muskelnedbrytande tillstånd. 

Pure Omega

Tänker du på ditt hjärta? Äter du fisk minst 3 gånger i veckan? TopFormula Pure Omega + GLA består av högkoncentrerad förstklassig fiskolja och kallpressad jättenattljusolja. Fiskolja bör ätas dagligen. GLA bidrar till att reglera den hormonella balansen, till normal hud och till välmående under menstruation.

 

Fördelar
+ 70% omega-3 fiskolja
+ Bidrar till hjärtats och hjärnans normala funktion
+ Reglerar den hormonella balansen
+ Bidrar till normal synförmåga

TopFormula Pure Omega + GLA innehåller de essentiella fettsyrorna EPA (eikosapentaensyra) samt DHA (dokosahexaensyra) vilka kroppen inte själv kan producera. Dessa måste tillföras antingen genom maten eller med hjälp av kosttillskott. DHA bidrar till normal hjärnfunktion och normal synförmåga. EPA och DHA bidrar båda till hjärtats normala funktion. Ett dagligt tillskott av TopFormula Pure omega + GLA tillför de betydelsefulla fettsyrorna som är viktiga byggstenar i cellmembranen.


 

Detta paket ger dig en enorm fördel i din kamp mot fettcellerna. Kombinationen av kaloriunderskott samt en prisvinnande fettförbrännare kan generera viktnedgång i en rasande takt. 
Allt detta för endast 699kr hos TopFormula Hälsobutiken i Norrköping.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: